RESERVEREN
RESERVIEREN
RESERVATION
header-1
header-2
previous arrow
next arrow

Fantastisch vakantiehuis met privé-bos op Texel
De Cocksdorp

Vakantiewoning ‘Het Kwade Konijn’ ligt in De Cocksdorp, het meest noordelijk gelegen dorp op Texel. Achter een authentieke voorgevel uit 1905 bevindt zich deze ruime, geheel gerenoveerde vakantiewoning. Het huis grenst aan 700 m2 privé-bos met vijver en ligt op 250 m van de waddendijk vanwaar u uitzicht heeft over Texel en de Waddenzee tot aan Vlieland. Bij heldere nachten ziet u 4 vuurtorenlichten, ook die van Terschelling en Huisduinen.

In de tuin en het bos achter de woning is zon en schaduw te vinden. ‘s Avonds kunt u genieten van de vlammen in de vuurkorf. Op loopafstand vindt u de warme bakker, supermarkt, fietsverhuur en gezellige restaurants.

6 gasten | 3 slaapkamers | 6 bedden | 2 badkamers | 3 toiletten

Gehele woning
U heeft de vakantiewoning voor uzelf.

Inchecken
U haalt de sleutel op bij het buurhuis en ontvangt praktische informatie.

Energieneutraal
Ons vakantiehuis op Texel is energieneutraal, heeft de gelijkmatige warmte van vloerverwarming en de constante aanvoer van verse (Texelse) lucht.

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt.
De verhuurder is vogelkenner en natuurfotograaf. Als u wilt vertelt hij u er alles over tijdens zijn excursies.

Omgeving

Heeft u zin om de omgeving al wandelend te verkennen? Vanuit De Cocksdorp kunt u alle kanten op. Richting de vuurtoren, de duinen, natuurgebied de Roggesloot en natuurgebied Dorpzicht met haar zeldzame orchideeën en weidevogels. Een rondwandeling van 5-6 km waarbij u onderweg langs de ambachtelijke ijsboerderij Labora wandelt.

Over het hele eiland liggen schitterende fietsroutes. Startend in De Cocksdorp zijn er veel leuke dingen te doen. Kijk op de website van de VVV voor alle informatie op het gebied van wandelen, fietsen, sporten, relaxen, winkelen, dineren en genieten van evenementen en optredens.

KKwebsite 9
KKwebsite 8
KKwebsite 4

Stuur een E-mail

We ontvangen u graag in Ons vakantiehuis op Texel!
Met vriendelijke groet,
Jos van den Berg
 
Image

Wilt u meer informatie?

Mail ons via info@onsvakantiehuisoptexel.nl of bel 06-22494483. Als u de voicemail inspreekt bellen we u zo snel mogelijk terug.

Kikkertstraat 43
1795 AB De Cocksdorp
Telefoon: 06-22494483
Website en techniek door WEBJONGENS